Torsdag 12. mai gjestet MadeinAsh Tour på First Hotel Ambassadeur i Drammen. Snaue 60 spillere fra nært og fjernt møtte opp for å benytte seg av den siste sjansen til å kvalifisere seg til landsfinalen. Etter bare to og en halv time var vinnerne kåret, og vi hadde da vært vitne til en turnering med usedvanlig mange aggressive spillere.

Nettselskapet MadeinAsh.com sponser denne våren en omfattende og gratis turnering som skal sende en norsk pokerspiller til VM i poker i Las Vegas, juli 2005. MadeinAsh Tour arrangeres av ariana slot machine casino og etter å ha besøkt ni byer er det nå duket for landsfinale i Oslo, 28. mai 2005.

MadeinAsh Tour med fartsfylt avslutning i Drammen

I tre uker turnerte MadeinAsh Tour rundt i Sør- og Midt-Norge, og den niende og siste vertsbyen var Drammen. Rundt pokerbordene på First Hotel Ambassadeur satt nesten 60 spillere for å benytte seg av den siste sjansen til å nå landsfinalen. Tempoet i denne turneringen var rekordhøyt, og det hele var over nesten 1,5 time før skjema.

– Jeg går All-In, var de mest brukte ordene i Drammen denne kvelden, og de fleste endte selvfølgelig med All-In og rett hjem.

Etter to og en halv time kunne vinneren, Thomas Nyhus Stokka (26), reise seg triumferende og konstatere at han kveldens pokerkonge i Drammen. Til landsfinalen tar han med seg Erik Grepperud (28), og begge har dedikert lørdag 28. mai til Texas Hold’em No Limit på Grand Hotel.

Thomas Nyhus Stokka er for tiden arbeidsledig og spiller en del nettpoker, mens Erik Grepperud er salgskonsulent i Statoil. Erik forteller at han utelukkende meldte seg på med den klare ambsjon om å vinne billett til landsfinalen, mens Thomas egentlig bare kom for å ha det mest mulig gøy og oppleve hvordan det er å spille live. Dette var nemlig første gangen han spilte live, og seier i Drammen er ikke å forakte for en som kun har spilt nettpoker i tre måneder!

Salgskonsulenten fra Statoil har imidlertid spilt poker i halvannet år, både på nett og live. Begge hadde som strategi å spille Tight-Aggressive, og spilte knallhardt på de sterke hendene. Dermed vant de mange store potter ettersom majoriteten av spillerne var loose. Før landsfinalen i Oslo er begge relativt nøkterne med tanke på vinnersjansene, og de tror begge at muligheten er der selv om den ikke er stor. For å øke vinnersjansene skal begge derfor lese en del pokerlitteratur og spille mye live med kompiser.

 Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *