115 personer samlet seg til spenning og moro rundt pokerbordene på Augustin Hotell i går kveld. Etter fire timer var fire habile pokerspillere sikret plass i landsfinalen. En av disse kan bli Norges representant i verdensmesterskapet i poker til sommeren.

I går sto Trondheim for tur. På grunn av den enorme interessen blant poker glade trøndere var det tett mellom pokerbordene, uten noen så ut til å la seg affisere av det. Her var det spillet som var i sentrum. Hele 115 deltagere møtte opp til MadeinAsh Tour for å bli en av de fire heldige som har sjansen til VM-billetten. Stemningen var på topp helt fra de første ble klappet ut etter bare minutters spill, til vinnerne var klare fire timer senere. Da finalebordet var satt, var det imidlertid en stille og spent stemning som rådet, før de fire heldige kunne la jubelen bryte løs en knapp time senere. De heldige er Oddgeir Blikås (24), Eilif Iversen (23), Kjell Rune Glærum (22) og Terje Halsaunet (35), alle bosatt i Trondheim.

MadeinAsh Tour gjestet Trondheim

Vinneren, Oddgeir Blikås, student i Trondheim fra Molde, var fornøyd med seieren selv om han erkjenner at det blir blitt bingo når 115 stykker skal bli en i løpet av en kveld.

Min strategi var å spille klokt og samle opp litt chips i begynnelsen. På finalebordet hadde jeg likevel nest minst chips, så der ble jeg sittende vente på at de andre skulle ryke ut. Til slutt gjorde par i konge susen!

Oddgeir Blikås får ikke så mye tid til forberede seg til den norske landsfinalen, nå venter nemlig eksamener og deretter oppgave innlevering ved NTNU. Han tror likevel at han har en fair sjanse i Oslo den 28. mai og siden han alltid spiller for å vinne, kan han bli Norges mann i Las Vegas til sommeren.
Se bilder her

 Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *