MadeinAsh Tour har nå turnert landet rundt og avslutter torsdag 12/5 i Drammen. Dette er absolutt siste sjanse til å kvalifisere seg til landsfinalen i Oslo! Vil du bli Norges representant under VM i poker? I så fall er dette siste mulighet, og selv om det nå er fullt vil vi gi plass til mange av de som setter seg på venteliste.

Fredrikstad vertskap for MadeinAsh Tour

Onsdag 11/5 kommer MadeinAsh Tour til Østfold og Fredrikstad. Her er det fortsatt ledige plasser igjen, men det strømmer stadig inn med påmeldinger. Dette er nest siste sjanse til å delta på MadeinAsh Tour, så nå begynner det å haste!

MadeinAsh Tour avslutter i Drammen

MadeinAsh Tour i Sandvika

Mange har allerede oppdaget at MadeinAsh Tour gjester Sandvika tirsdag 10/5, og det begynner å bli få plasser igjen. Vær rask, så sikrer også du deg plass! Totalt er det nå under 100 plasser igjen til MadeinAsh Tour!

MadeinAsh Tour drar til Trondheim

Mandag 9/5 besøker MadeinAsh Tour Trondheim, og arrangementet har vært fullbooket i en snau uke. Imidlertid lønner det seg å sette seg på venteliste, da folk hele tiden melder forfall. Til nå er det nesten 10 på ventelisten som har fått plass, så det er ingen vits å nøle.

MadeinAsh Tour i hovedstaden!

MadeinAsh Tour gjester Oslo tirsdag 3/5 på selveste Grand Hotell. Oslo er Norges hovedstad, og det skal markeres: Hele 5 spillere går videre fra Oslo-turneringen til landsfinalen, som arrangeres i Oslo ved månedsskiftet mai/juni. Det kan bli deg! I så fall har du muligheten til å vinne en gratis WSOP-billett (med reise og opphold) og bli Norges representant under sommerens Poker-VM i Las Vegas.

Skulle du være en av dem som virkelig gjør det bra under tirsdagens gratisturnering, så kan vi opplyse at semifinalen mellom Liverpool og Chelsea i Champions League vil bli vist på storskjerm under arrangementet (kampen begynner 2045). Pokerturneringen vil være en god – og helt gratis – oppladning.

Til nå har over 1250 meldt seg på til de ulike arrangementene.
Lykke til!

 Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *