MadeinAsh.com ønsker å takke alle som har vært med på MadeinAsh Academy og MadeinAsh Tour denne våren. Det har vært morsomt å gjennomføre arrangementene for så mange interesserte og engasjerte pokerspillere rundt om i Norge.

Sommeren nærmer seg med stormskritt, men vi tar ikke sommerferie! Vil du benytte anledningen til å spille LIVE poker i sommer, så må du følge med på Pokerpartner.no i ukene fremover.

Bilder fra MadeinAsh Grand Final finner du her!

MadeinAsh Tour & Academy

EP Summer Camp

Parallelt med årets Quart-festival arrangeres det flere gratisturneringer i poker!

Turneringene avholdes TORSDAG 7. juli, FREDAG 8. juli og LØRDAG 9. juli på Ernst Hotell i Kristiansand sentrum fra kl. 14.30 – 18.00. Registrering starter kl. 14.00. Med vertinner og dealere blir dette en spennende start på kvelden – betrakt det gjerne som et vorspiel, med mulighet for servering.

Gå til «Påmelding» for registrering. Det er kun 60 plasser på hvert arrangement. Det blir kåret vinnere hver kveld og for å kunne delta må du ha fylt 18 år senest den dagen arrangementet holdes. Det spilles ikke om penger under noen omstendigheter.

Hver dag fra ONSDAG 6/7 til LØRDAG 9/7 blir det i tillegg arrangert Sit N Go’s på Ernst Hotell i Kristiansand fra kl. 11.00 – 14.00. Det koster ingenting å være med! Her er det bare å møte opp, ingen påmelding i forkant.

Plassering: EP Summer Camp – Ernst Hotell, Rådhusgt. 2 – Kart her. Vi sees under Quarten!

Vær rask med å registrere deg!

Allerede nå er det flere hundre påmeldte til de forskjellige arrangementene. Da folk melder seg på til alle døgnets tider, bør du registrere deg med en gang for å være sikret plass. Er det fullt havner du på vår venteliste, og vi tar kontakt med deg når arrangementet nærmer seg.

 Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *